zaterdag 21 november 2009

Pucon 2004

Hoy,
Om jullie al wat goesting te geven, hier zijn wat fotootjes van m'n Chili avontuur in 2004. We reisden toen met 't openbaar vervoer, dus 't was landen in Santiago en onmiddellijk de bus naar Pucon. Onderweg dus niet de kans gehad rivieren te varen. Wel een lange week zalig gevaren in de buurt van Pucon, dan naar een kort weekje naar Futa getrokken, opnieuw met 't openbaar vervoer dus onderweg niet gevaren. En de laatste dagen opnieuw afgerond in Pucon.


Kan een goed stramien zijn voor dit jaar, met eigen vervoer kunnen we onderweg wel rivieren meenemen. En de laatste week in Pucon met nieuwjaar, kan wel feest zijn! De eerste week de rivieren die water nodig hebben en de laatste week de rivieren die we liever iets lager zien, we zien wel...


Rio Trancura


De commerciële raft rivier bij Pucon, type plat, passage, plat, passage. Ook een iets moeilijker passage voor de durvers en een dikke val voor degene die ze niet alle vijf hebben.



Als 't water hoog staat is er een mooie speelgolf onder de brug aan de hoofdbaan.







Rio Liucura


Een zijrivier van de Trancura, enkel de playspot gevaren, taxi van Pucon naar de spot.



Palguin: de klassieker, een must, pool-drop, 5-tal sprongen tussen de 4 en de 6 meter op het klassiek stuk. Alle foto's die hoger zijn, zijn van andere stukken, niet voor mij. Ik gok een 30-tal km rijden van Pucon. In de buurt ook Thermas de Palguin, vulcanische warmwater bronnen om zalig in te chillen.
















Bye Birdy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten